zondag 6 november 2016

KreaDoe 2016

KreaDoe 2016, wat was je leuk! Het was ongelooflijk druk en gezellig. Dit jaar maakte Marlaine plek voor mij en mijn CuteDutch knuffels. We hadden een roze statafel naast de stand neergezet, zodat ik boeken kon signeren.


Deze editie kwam Lotte van Koffie&Wol TV en Irene van Sugaridoo langs. Ik mocht bij beide een stukje over mijn boek handpoppen haken vertellen. Best spannend, zeker als je eigenlijk altijd op de achtergrond werkt en staat. Sinds ik in mei de stap heb genomen om alleen verder te gaan, heb ik zoveel nieuwe en leuke contacten op gedaan. Ook de trouwe fans van CuteDutch wisten mij dit jaar weer te vinden.


Vandaag is alweer de laatste dag van KreaDoe 2016. Kom je vandaag nog even langs? KreaDoe is het grootste evenement op handwerk gebied. Je vind er van alles, haken, breien, quilten, borduren, kralen & sieraden, papier, applicaties en nog veel meer! KreaDoe is zo de moeite waard om te bezoeken!

Misschien tot zo :)

Groetjes,
Stefanie

1 opmerking:

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie