Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen
dan kun je contact met mij opnemen via:

info@cutedutch.nl

7 opmerkingen:

 1. Vind het hier leuk, ga straks nog wat rondneuzen. Het lettertype is fijn om te lezen. Kaattante groet u.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schaap Sarah zou ik graag eens proberen te maken. Maar ik vraag mij of het geen probleem is met die wol. Men heeft mij gezegd dat het dan moeilijk is om de steken te zien of te kunnen tellen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip voor het rondhaken met de Teddywol Rico:
  Zet bij het begin in je eerste steek een stekenmarkeerder. Bij het meerderen telkens in de steek waarin je meerdert ook een stekenmarkeerder met andere kleur. Je hebt nu de cirkel verdeelt in parten waardoor het al gemakkelijker is Voel ook goed naar de steken en als je het wat langer aan het doen bent gaat het ook steeds gemakkelijker. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja, nog even dit:
  Ik vind de knuffels die Stefanie ontwerpt helemaal geweldig! Ik ben nu met beer Charlie bezig en ik weet zeker dat hij wordt opgevolgd😘

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi,

  Ik ben hond Donna aan het haken, erg leuk om te doen! Wat wordt het een schatje! Alleen kom ik niet uit toer 8 van de poten. Heb na toer 7 42 steken. 3x6 steken is 18 plus van nog 21 vasten, kom ik op 39? Zie ik iets over het hoofd?

  Groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie