donderdag 22 september 2016

Handpoppen haken

Eindelijk is het zover! Mijn eerste eigen haakboek komt eraan en is nu al via CuteDutch en diverse andere shops te reserveren. Het boek zal op 29 oktober verschijnen en op deze dag is ook de boeklancering bij Pera & Pasha te Pijnacker.Zet je de datum alvast in je agenda? =DTijdens de lancering van het boek krijg je ook nog een leuke goodiebag bij aanschaf van het boek. En als je het boek via CuteDutch reserveert een leuke verrassing!

Van boer Tom, koe Kasper, varken Joep tot aan kip Kennet. Met de 13 haakpatronen haak je de familie tot een ware boerderij. Door de combinatie van pluizig garen en katoen maak je de dieren beestachtig leuk. Alle haakontwerpen worden stapsgewijs beschreven en zijn eenvoudig zelf te maken. Beginners kunnen na een korte introductie tot de verschillende haaksteken en technieken ook meteen aan de slag. Gegarandeerd uren haak- en speelplezier voor jong en oud!

Specificaties:
Auteur: Stefanie Trouwborst-Wijers
Aantal pag.: 84
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491840050
Uitgever: Scheepjes

Liefs,
Stefanie

6 opmerkingen:

 1. Super gaaf een eigen boek, een aanrader

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je boek. Ik zit er heel hard over na te denken of ik naar je boeklancering kom. Lijkt me zo gaaf. Nog even iemand vinden die mee kan/wil...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super bedankt! Ik hoop je natuurlijk heel graag te zien. Lijkt me erg leuk! :)

   Verwijderen
 3. Proficiat! Iets om trots op te zijn!
  Ik heb het boek meteen gereserveerd :)
  Natuurlijk ook meteen 2 patroontjes besteld.
  Ik ga proberen om naar Pijnacker te komen op 29 oktober, lijkt me super.

  Groetjes, Gon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Super leuk, dan wens ik je alvast veel haakplezier. En natuurlijk hoop ik je te zien op mijn boeklancering. Lijkt me super!

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie