woensdag 28 september 2016

De Lossen & Vasten CAL #2 - Week 1

Ga jij meedoen met de 2e CAL van Lossen & Vasten? Na het overweldigende succes van de eerste CAL kon het niet natuurlijk niet anders, er zou een nieuwe CAL komen. Ik had mezelf voorgenomen dit keer mee te gaan doen en bestelde het pakket Sterrenhemel bij Yourzs.Tot nu toe heb ik nog maar twee keer een deken gehaakt. Het duurt me allemaal te lang voordat ik resultaat zie. Toch spookt het allang in mijn hoofd om het weer eens te proberen. Het is tenslotte al een jaar of twee geleden.


Vorige week gaf Joke het patroon van het proeflapje, en vandaag kwam het eerste deel van de CAL online. Zoals gewoonlijk heb ik nogal de neiging om alles op het laatste moment te doen. Dus het proeflapje haakte ik ook vanmorgen pas. Wat ikzelf nogal grappig vond, ik ben een enorm strakke haker en pak altijd een maat groter dan in een patroon staat aangegeven. Deze deken wordt op haaknaald 4 gehaakt. Na mijn proeflapje kwam ik tot de conclusie dat mijn lapje 10,5 bij 10,5 cm is. Ik heb dus nog losser gehaakt dan Joke. Zou het aan mijn nieuwe haaknaalden liggen? Daarover vertel ik later meer..

De patronen kan je hieronder downloaden:

Vanavond ga ik beginnen aan het eerste deel. Zou ik dan ook over 13 weken een deken hebben? Ben benieuwd!

Groetjes,
Stefanie

4 opmerkingen:

 1. Ook jij hebt aan het einde echt een heerlijke deken! Ik deed de eerste ook mee en natuurlijk nu ook weer! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ga mijn best doen =D
   Jij ook veel succes met het haken van je deken.

   Verwijderen
 2. Succes! Er liggen bij mij nog teveel projecten om met deze CAL mee te doen. Ik ben benieuwd naar je deken (in wording).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook! Jammer dat je niet mee gaat doen. Maar snap je keuze :)

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie