zaterdag 20 augustus 2016

Kabels haken

Super trots! 
Over een paar weken verschijnt het nieuwe boek Kabels haken. Zoals de titel al verklapt gaat het boek over kabels haken. Maar toch staan er ook een aantal toffe haakpatronen in van CuteDutch..

Buiten mode- en woonaccessoires staan er ook amigurumi's in. Het zijn geen gewone amigurumi's maar amigurimi's voor in huis. Heb jij al een exemplaar gereserveerd? Via deze link bestel je een exemplaar ------> Kabels haken 


Hierbij alvast een een paar foto's uit het boek. Helaas kan ik jullie nog niet veel laten zien (de sloffen en de mint/taupe omslagdoek) van wat ik heb gemaakt en ontworpen. Dat blijft nog een verrassing totdat het boek uitgegeven is.


Liefs.
Stefanie

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je hieraan meegewerkt hebt! Lijkt me een mooi boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat er ook van jouw patronen in dit nieuwe boek staan. Dus eigenlijk had ook jouw naam om de kaft van het boek moeten staan (sorry, maar dat viel me zomaar op). Ik ga het boek zeker bekijken, zodra het in de verkoop is.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Margaret, die discussie heb ik helaas verloren.. ;)
   Maar evengoed ben ik erbij blij mee! =D

   Groetjes,
   Stefanie

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie