zondag 21 augustus 2016

Handwerkdagen

Zijn jullie weleens op de Handwerkdagen geweest?Tot vorig jaar werd in het najaar altijd de Handwerkbeurs in de Broodfabriek te Rijswijk gehouden. Om onbekende reden heeft de organisatie besloten de Handwerkbeurs alleen nog in het voorjaar te houden. Deze beurs, de Handwerkbeurs, is dan altijd in Zwolle.

Vorige week kreeg ik een heel leuk bericht van de organisatie van de Handwerkdagen. De Handwerkdagen worden na een aantal jaar weer opgepakt en door de Broodfabriek zelf georganiseerd Het klinkt misschien een beetje verwarrend maar het komt er op neer dat er dit jaar toch weer een hele leuke beurs in Rijswijk is!

Ik heb gehoord dat Lisanne van het blog draad en praat haar boek komt signeren en Koffie & Wol een nieuwe aflevering opneemt tijdens de beursdagen. 

Dit was de laatste aflevering van vorig seizoen:


Vind je het leuk om ook te komen? Ik mag van de organisatie 4 mensen blij maken met 2 toegangskaarten. Je kan meedoen door een reactie achter te laten onder dit bericht, via Facebook of per e-mail (info@cutedutch.nl)). Bij de stand van CuteDutch staat voor deze 8 mensen ook een verrassing klaar. 

Wil je liever gelijk toegangskaarten bestellen? Dan kan dat hier doen :)

De handwerkdagen worden dit jaar op 7 & 8 oktober gehouden in de Broodfabriek te Rijswijk.3 opmerkingen:

 1. Hoe kunnen ze het bedenken om de handwerkbeurs alleen in het voorjaar te houden. Terwijl de herfst en winter juist de meest actieve handwerktijd is.
  Klopt het dat de handwerkdagen in de Broodfabriek op 7 en 8 oktober worden gehouden? Graag waag ik een kans op twee toegangskaarten. Ik ben zo benieuwd hoe jouw stand er daar uit ziet.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, je hebt mijn vraag al beantwoord aan het eind van jouw bericht. Ik was zo enthousiast over dit buitenkansje, dat ik dit zinnetje even over het hoofd zag.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Geef helemaal niks! Ik heb vandaag de winnaressen bekent gemaakt. Jammer genoeg zat je er niet bij. Maar toch hoop ik je te zien op de Handwerkdagen. Het is te leuk om niet te gaan =D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie