donderdag 25 februari 2016

Gehaakte lappenpoppen

Hebben jullie de nieuwe lappenpoppen van A la Sascha al gezien? Overal op internet kom je de super leuke knuffeldoekjes tegen. Ik kon het niet laten en moest en zou ook dit boek van haar in handen krijgen! Eerder schreef ik al een blog berichtje over de boeken 'Combigurumi' en 'Kant haken'.Hieronder zie je alle lappenpoppen uit het boek. De lappenpoppen waren al een tijdje een trend in haakland. Sascha verkocht de patronen al langer via haar website. Speciaal voor dit boek bedacht ze er nog drie lappenpoppen bij.De lappenpoppen hebben zelfs hun eigen filmpje gekregen :)Zelf ben ik helemaal weg van het konijn. Ik ga haar dan ook maken voor mijn aankomende dochtertje! Wil jij ook het boek gehaakte lappenpoppen van A la Sascha? Dan kan je via deze button het boek bestellen!


Boekgegevens:
Titel: Gehaakte Lappenpoppen
Auteur: Sascha Blase-Van Wagtendonk
Prijs: €12,99
ISBN: 9789043918732
Kosmos Uitgevers

3 opmerkingen:

 1. De lappenpoppen en -dieren zijn echt leuk. Ik had er al wat van gahaakt. Zo fijn dat er nu een boek is met meer patronen bij elkaar.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn ook superleuk. Ik ben op dit moment bezig met de kikker. Heerlijk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk boek! Ga ik zeker bestellen!

  Fijn weekend, liefs Tinne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie