donderdag 10 september 2015

Mijn gehaakte knuffel

Een paar dagen geleden kreeg ik een nieuw amigurumi boek thuis bezorgd.  Mijn gehaakte knuffel geschreven door Isabel Kessedjian, bevat 1 basispatroon voor 12 verschillende leuke bosdieren en sprookjesfiguren. Bij elke knuffel kan je bijpassende accessoires haken. In het boek staan maar liefst 35 accessoires om te haken met duidelijke beschrijving. Het boek is dan ook goed geschikt voor een beginnende haker maar zeker ook een uitdaging voor een gevorderde haker.Titel: Mijn gehaakte knuffel
Auteur: Isabelle Kessedjian
ISBN: 9789043918305
Uitgeverij: Kosmos Uitgevers

Bladerend door het boek viel me op dat er heel veel beeldmateriaal is gebruikt. De eerste pagina's van het boek zijn dan ook helemaal gevuld met super mooie foto's. Zelf heeft het konijn mijn hart gestolen. Ik vind haar zo lief! Zowel met een pakje aan, dan helemaal naakt.. hihi..Als ik klaar ben met het haken van de konijn ga ik ook de keukenhulp haken!

Het boek 'Mijn gehaakte knuffel' is een vervolg op het boek 'Mijn gehaakte pop'. De poppen uit het boek 'Mijn gehaakte pop' heb ik ook meerdere keren voorbij zien vliegen op de talloze Facebookgroepen. Elke keer zag ik weer een andere variant. Ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn met de knuffels uit het boek 'Mijn gehaakte knuffel'!

Wil je dit boek ook aan je collectie toevoegen? Dan kan je via onderstaande link het boek bestellen.

6 opmerkingen:

 1. Ik heb het boek ook in huis. Toch aarzel ik een beetje met deze patronen. In het boek van mijn gehaakt pop zaten diverse fouten (grrr) en sommige onderdeeltjes waren toch minder makkelijk als het lijkt. Ook vond ik de voetjes maar rare stompjes.
  De foto's zijn zo aantrekkelijk. Ik wacht gewoon even op jouw ervaring voor ik eraan begin.

  Veel haakplezier, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er leuk uit. Heb je haar gekleurde/geverfde stenen al wel eens gezien? Die zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig, boek heb ik ook ontvangen, de recensie volgt nog....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou zo graag op de knop ' Ja, ik wil het boek graag bestellen' klikken, want het lijkt me een super leuk boek. Maar voorlopig is het wel even genoeg geweest, naast een haakverslaving heb ik ook een haakboekverslaving, vrees ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb het boek ook en ben van plan ze allemaal te maken. Helaas gestrand bij het beertje want de aanwijzing van het snuitje klopt niet! Deze is beschreven als rond, maar op het plaatje ziet het er anders uit. Weet iemand hoe het patroon voor het snuitje wel moet? De biggetjes hebben helaas hetzelfde probleem..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet aan de knuffel begonnen ben. Misschien kan iemand je helpen in de Facebook haakgroep Dutch Crochet Talent?

   Verwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie