donderdag 10 november 2016

Tulip Etimo haaknaalden

Ik ben fan! Sinds korte tijd ben ik overgestapt op de Tulip Etimo haaknaalden. Ik ontving er één bij mijn bestelling van het lossen & vasten CAL kit die ik bestelde bij Yourzs. Jammer genoeg, ben ik toch letterlijk afgehaakt met het deken. Dekens zijn toch niet helemaal mijn ding ;).



Eerst dacht ik bij mezelf, waarom zou deze haaknaald beter zijn dan de haaknaalden die ik al had? Nou dat zal ik je vertellen; de haaknaald is zo ontzettend glad dat het onwijs lekker haakt met pluizige garens. Laat ik dat nou net het leukste garen vinden om mee te haken!



Dus, maakte ik mezelf maar blij met een nieuwe set haaknaalden. Het oude haaknaalden mapje heb ik vervangen voor deze leuke roze etui =D.

Groetjes,
Stefanie

3 opmerkingen:

  1. Zou het iets voor mij zijn? Ik wil die schattige poppen haken, maar weet niet hoe ik mn steken moet vinden...

    Groetjes, Dicky

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op de website van Aan de haak schreef ik een blogbericht over haken met pluizig garen: https://www.aandehaak.nl/vogeltje-ralf/

      Deze haaknaalden zijn super glad! En daarom heel geschikt voor pluizige garens. Je gaat er alleen niet de steker beter van zien ;)

      Verwijderen
  2. Past goed, dat roze etui om die roze naalden! Ik ken dit merk niet. Toch eens naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie