vrijdag 3 juli 2015

Kant haken

Toen ik de giveaway won bij Margaret van het blog Bit of Color (voorheen Amber's creaties) kwam ik voor het eerst in contact met de mooie haakwerken van Sascha Blase- van Wagtendonk. Samen met DenDennis bracht ze het boek Combigurumi uit. Combigurumi bestaat uit een aantal te gekke patronen van amigurumi's waar Sascha bijpassende accessoires voor ontwierp. Zelf ben ik helemaal gek van de schildpadden rugzak!Vorige week is het nieuwe boek van Sascha Blase- van Wagtendonk 'Kant haken' verschenen. En wat was ik nieuwsgierig wat er in zou komen te staan. De naam van het boek verklapt het natuurlijk al een beetje.. ;)

Maar toch, juist omdat ik eigenlijk geen beeld heb bij 'Kant haken' werd ik nog nieuwsgieriger.. Toen ik door het boek heen bladerde viel mijn oog al snel op de kanten doekjes. Wat zijn die leuk zeg!! Echt zo schattig.. Ik weet dus al wat ik aankomend weekend ga doen. kanten doekjes haken!!Het boek 'Kant haken' is door Kosmos uitgevers uitgegeven.
ISBN: 978 90 4391 828 2

De patronen zijn zowel in tekst beschreven dan als duidelijke schema tekeningen.

Wil jij dit boek ook aan je collectie toevoegen? Dan kan je het boek via onderstaande link bestellen..

4 opmerkingen:

 1. Ik heb hem vandaag ontvangen. Was ook gelijk nieuwsgierig. Hij is super!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vind ik ook! Maar als echte knuffel liefhebber springt deze er wel uit hoor! :)

   Verwijderen
 2. Hihi, ik heb hem ook al in huis! Heel fijn boek!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!! Ook al kan ik soms niet op iedereen reageren, ik lees ze met enorm veel plezier :)

Liefs,
Stefanie