vrijdag 28 augustus 2015

Geurzakjes

Deze geurzakjes, gevuld met lavendel staan nu bij mij thuis lekker te ruiken. Als basis gebruikte ik hiervoor het patroon van de waskijperzak.


Het patroon van de wasknijperzak zal in het boek Kabels haken verschijnen.

maandag 10 augustus 2015

Kanten doekje

Eerder vertelde ik jullie al over het nieuwe boek 'Kant haken' in dit blogbericht. Het boek is geschreven door Sascha Blase- van Wagtendonk en uitgegeven door Kosmos Uitgevers.

Het eerste wat ik uit het boek heb gehaakt, is dit kanten doekje.



Dit lieve beertje kan je haken in jouw favoriete wolletje en kleurtje. Van origine is het gehaakt met acryl, maar ik heb het beertje gehaakt met een bolletje Larra van Scheepjes. Persoonlijk vind ik katoen net wat mooier en fijner haken.






















Het boek 'Kant haken' is een echte toevoeging aan je boekenkast. De patronen zijn duidelijk beschreven in schema dan wel als in platte tekst. De projecten zijn rijkelijk geïllustreerd met foto's, dus goed te doen voor een beginnende haker. Maar er staan ook zeker leuke projecten in voor de gevorderde haker. Voor een ieder wat wils dus.

Wil jij dit boek ook aan je collectie toevoegen? Dan kan je het boek via onderstaande link bestellen..


zondag 2 augustus 2015

Fotoshoot met Lara

Twee weken geleden hebben we een onwijs leuke fotoshoot gehad met dit knappe kindje Lara. Lara wil heel graag model worden en staat maar al te graag voor de camera. In het begin was ze een beetje verlegen, maar na een aantal minuten met mijn moeder (fotograaf) samen kwam ze helemaal los.



Lara deed het SUPER! Hier boven poseert ze met aap Lucas en schaap Sarah.



En natuurlijk ging ze ook nog even knuffelen met de tutteldoekjes. Want daar hoef je niet alleen baby voor te zijn ;)